DARE Communication

Megoldásaink

Sokszor kérdezték mit is csinálunk és mi magunk is sokat töprengtünk e kérdés megválaszolásán, aztán megszületett a nem túl magyaros, azonban annál meghatározóbb kifejezés: deringelünk.

Klasszikus értelemben mixeljük a tanácsadást, fejlesztést (szervezeti, csoport, egyéni szinten) támogatást, tudásmegosztást, vagy akár együtt tanulást. Különböző eszközökkel, vegyes módszertannal, de mindenképp önmagunkat szenvedéllyel beleadva együttműködünk Partnereinkkel céljaik elérése/megvalósítása érdekében.

Nekünk ez a DAREING.

Szervezetfejlesztés

Szervezetfejlesztés

Vállalat újrahuzalozását támogatjuk a folyamatok újragondolásától egészen a változások levezetéséig.

Vezetőfejlesztés

Vezetőfejlesztés

A csapatok vezetéséhez szükséges legfontosabb kompetenciák egy helyen; fókuszban azok, amelyek hatékonyan támogatnak, hogy kiegyensúlyozottan és biztonságban vezessél csapatokat vagy szervezeteket.

Eszközeink

Eszközeink

GCI® - The Game Changer Index® segít valódi stratégiai erőforrás tervezésben.

MTQ®: A mentális állóképesség nemcsak kritikus helyzetekben segít, hanem fenntarthatóvá teszi a szervezeti rezilienciát.

PCM®: A Folyamat Kommunikációs Modell gyakorlatiasan és mélyen megmutatja, hogyan működünk stressz helyzetben és mit tudunk vele kezdeni.

Jóllét

Jóllét

A mentális állóképesség fejlesztésével egészségesen működő csapatokat és szervezeteket mérünk, támogatunk és fejlesztünk.

HR Mentoring

HR Mentoring

Kiemelt, egyéni és testre szabott fejlesztés HR vezetők részére – a HR minden területén.

Megoldások Neked

Megoldások Neked

Szülőkkel és párokkal, valamint egyénekkel is dolgozunk, hogy kapcsolataid minőségét emelni tudd egy tisztább és tudatosabb kommunikáción keresztül, ahonnan kivesszük a “felesleges köröket” és megtanulod a saját és mások stresszét is enyhíteni.

Ultrarövid Terápiás Konzultáció

Ultrarövid Terápiás Konzultáció

Minden gyógyulni és haladni akar. Dr. Buda László által fejlesztett Ultrarövid Terápiás Konzultáció® módszertan arra épít, ami a jelenben a rendelkezésedre áll, az segít eligazodni a mostban és teret ad az előrelépésnek.