Megoldások Neked

Szülőkkel és párokkal, valamint egyénekkel is dolgozunk, hogy kapcsolataid minőségét emelni tudd egy tisztább és tudatosabb kommunikáción keresztül, ahonnan kivesszük a „felesleges köröket” és megtanulod a saját és mások stresszét is enyhíteni.

Az iskolai teljesítmény segítése, a családi konfliktusok, a serdülőkor a szülőktől kiemelt figyelmet igényel. Közhely, hogy ha jól vagy, akkor a gyerekek is jól vannak. Az általános iskolai vagy akár az egyetemi helytállás folyamatosan stresszt okoz. A „túltoldod”, „túlaggódod”, „Anya- és Apapara” nem ismeretlenek számunkra sem. Az egyik esetben egyetemi feladatok, a másikban a külföldre költözés utáni anya-lánya kapcsolat, egy rosszul sikerült kamaszkori próbálkozás: a PCM nyelvén a nem tiszta kommunikációra való rálátás, a saját pszichológiai szükségleteinkre való odafigyelés, önmagunk elismerése mind hozzásegítenek a belső örömünk megtalálásához.

Ugyanez párok esetében a PCM segítségével egy még mélyebb működési megértésen keresztül egy kapcsolati újrahuzalozást adunk és a párok az élik meg, hogy egész másként értik már a beszélgetés után a másikat és választ kapnak megannyi kérdésükre is.