Vezetőfejlesztés – LeaDAREship® Academy

A csapatok vezetéséhez szükséges legfontosabb kompetenciák egy helyen; fókuszban azok, amelyek hatékonyan támogatnak, hogy kiegyensúlyozottan és biztonságban vezessél csapatokat vagy szervezeteket.

Nemzetközi nagyvállalat kért fel minket arra, hogy segítsük abban, hogy a hosszú távú üzleti stratégiájában központi szerepet betöltő az egyik partnerük vezetőfejlesztési folyamatát valósítsuk meg. Nem szokványos feladat. Szektorok közötti együttműködés fejlesztés mellett társadalmi felelősségvállalásban példaértékű volt számunkra a felkérés. A közös nyelv kialakítása és a vezetők inspirálása volt a feladat. Köszönjük a kitekintést a jövőbe!

Vezetőfejlesztő programunk (LeaDAREship® Academy) több fejlesztési eszközt ötvöz magába, annak érdekében, hogy a VUCA, vagy most már sokkal inkább BANI környezetben a vezetők értsék magukat, ezen keresztül az embereket is, motivátoraikat és mozgatórugóikat és hogy a saját és mások működéséhez legjobban illeszkedő kommunikációval az adott helyzetben a lehető legjobb eredményeket érjék el.

A LEADARESHIP® ACADEMY egy olyan programsorozat, melynek a végére már csapatként állnak fel és ahol saját fejlesztésükön kívül, a többieket is elkezdik sokkal tudatosabban támogatni; mert a változás belül kezdődik és ezt teszik magukévá, hogy utána ezt továbbadhassák.

A LeaDAREship® Academy programunk minden egyes vállalatnál és kultúrában testre szabott és úgy alakítjuk ki, hogy a legjobban alkalmazkodjon a vállalat pillantnyi igényeinek, de tartsa meg az általunk megálmodott víziót is.